FAUSKE HOTELL

75 60 20 00

FAUSKE HOTELL

KURS&KONFERANSER

 

Fauske Hotell har lang erfaring med alt fra små møter til store kurs og konferanser. Vår beliggenhet langs E6 gjør det enkelt for deltagere å komme seg til oss, enten det er med bil, buss, tog eller fly. Det tar kun 50 min fra Bodø lufthavn til Fauske.

 

Hotellet tilbyr flere typer konferanserom, fra 18 – 150 personer, og alle våre møterom har moderne AV-utstyr som kreves for å gjennomføre et vellykket møte eller konferanse. Vi har en egen konferanseavdeling i 2.etasje hvor vi har flere små og mellomstore møterom. Utenfor møterommene er det et stort vrimleareal med sittegrupper og kaffemaskin slik at en kan ta pause fra møtet uten å måtte gå mange meter for å få en kopp kaffe eller noe å bite i. I tredje etasje har vi vår største konferansesal, plenumsalen, hvor det er et tilknyttet kaffe og pausemat-rom slik at alt er rett i nærheten.

 

Vi tilbyr en lekker 3-retters kurs og konferansemeny og ønsker arrangøren/gjestene noe annet så ordner vi gjerne det. Her på hotellet gjør vi det vi kan for at ditt arrangement skal bli vellykket. La oss bidra tidlig i planleggingsfasen, så skreddersyr vi løsninger tilpasset ditt budsjett og dine ønsker.

 

Velkommen til konferanse på Fauske Hotell!

 

 

67°15'33.2"N 15°23'55.2"E

KONTAKT

FAUSKEHOTELL

GAVEKORT

 

Last ned vår meny her

Les mer